Verbouwingen

In nauwe samenwerking met gespecialiseerde partners voeren we diverse verbouwingswerken uit. We nemen de sloop van interieurelementen zoals vast meubilair, schijnwanden, -plafonds, vloeren en metselwerk voor onze rekening.

Daarna plaatsen we valse plafonds, scheidingswanden en voorzetwanden met gipsplaat (gyproc). We isoleren de ruimtes tussen bestaande wanden en  verbergen van leidingen, ventilatiekanalen of beschadigingen in oude wanden.

Als er stopcontacten of verwarmingstoestellen verplaatst moeten worden, regelen we dat probleemloos. Ook voor het leggen van nieuwe tegelvloeren, eventueel in combinatie met houten vloeren of parket, kun je bij ons terecht.

Wil je meer informatie of een afspraak op locatie plannen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw project.

Verbouwingen

Bjorn Vanhauter levert in vaste samenwerking met een aantal gespecialiseerde partners diverse verbouwingswerken. Zo staan wij in voor de afbraak van interieurelementen als vast meubilair, schijnwanden en -plafonds, vloeren en metselwerk.

We plaatsen valse plafonds, delen uw ruimtes op met scheidingswanden en voorzien uw muren van voorzetwanden uit gipsplaat (gyproc). We zorgen eveneens voor de isolerende opvulling van de ruimtes tussen bestaande wanden en nieuwe gipsplaten. Op deze wijze verkrijgt u een goede warmte- en geluidsisolatie en zijn leidingen, ventilatiekanalen of beschadigingen in de oude wanden volledig weggewerkt.

Moeten er stopcontacten of verwarmingstoestellen verplaatst worden? Geen probleem. Wij verzorgen de volledige herinrichting van uw ruimtes.

Ook voor het leggen van nieuwe tegelvloeren, eventueel in combinatie met houten vloeren of parket, kan u bij ons terecht.

Wenst u meer informatie of een afspraak bij u ter plaatse met ons vast te leggen? eem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte voor uw werken aan.

Offerte aanvraag

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan: