Opritten en terrassen

Droom je van een terras dat naadloos past bij je tuin? Heb je een oprit nodig die past bij de stijl van je huis?

Bjorn Vanhauter legt terrassen aan in diverse stijlen en materialen, waaronder klinkers, platinnen, tegels, hout, en hout- en kunststof composietmateriaal. Wij zorgen voor een stabiele ondergrond, een perfect glad oppervlak en een correcte afwatering, waardoor er geen waterplassen ontstaan bij regen.

Voor opritten en wandelpaden in tuinen hebben we ervaring met het plaatsen van kasseien, platinnen, klinkers en tegels, evenals het storten van grint en gravel.

Heb je al een specifiek materiaal, ontwerp of plan in gedachten? Bespreek het met ons tijdens een afspraak op locatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opritten en terrassen

Droomt u van een mooi terras dat perfect aansluit bij uw tuin? Hebt u nood aan een oprit die bij de stijl van uw woning past?

Bjorn Vanhauter plaatst terrassen in diverse stijlen en materialen zoals klinkers, platinnen, tegels, hout, en hout- en kunststof composietmateriaal. Hierbij besteden wij veel aandacht aan een stabiliserende ondergrond, een perfect afgewerkt, egaal oppervlak, en een correct verloop, zodat er bij regen geen waterplassen worden gevormd.

Voor het aanleggen van opritten en wandelpaden in tuinen hebben wij ervaring met zowel het plaatsen van kasseien, platinnen, klinkers en tegels, als met het storten van grint en gravel.

Hebt u al een materiaal, uitvoering of plan in gedachten? Leg dit aan ons voor tijdens een afspraak bij u ter plaatse of contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.
Scroll to Top

Offerte aanvraag

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan: