Buitenschrijnwerk

Bij Bjorn Vanhauter kun je terecht voor buitenschrijnwerk, inclusief het plaatsen van ramen en deuren. Wij zorgen voor een nauwkeurige installatie van houten, aluminium of PVC ramen, voor- en achterdeuren, en afwerkingsprofielen.

Heb je geen garage of extra ruimte voor je auto? Wij bieden op maat gemaakte carports die zowel vrijstaand als tegen je woning kunnen worden geplaatst.

Als je extra ruimte nodig hebt voor tuinmeubels of gereedschap, dan kan een tuinhuis een oplossing bieden. Wij zorgen voor de juiste fundering, afwatering en monteren voorgemaakte constructies of vervaardigen een tuinhuis op maat. Ook voor houten tuinomheiningen ben je bij ons aan het juiste adres.

Op zoek naar een vakkundige schrijnwerker voor jouw buitenschrijnwerk? Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag een vrijblijvende prijsofferte aan.

Buitenschrijnwerk

Ook voor buitenschrijnwerk zoals het plaatsen van ramen en deuren kan u bij Bjorn Vanhauter terecht. Wij staan in voor een verzorgde installatie van uw houten, aluminium of PVC ramen, voor- en achterdeuren, en afwerkingsprofielen.

Geen beschikking over een garage of extra ruimte voor uw wagen? Wij maken uw carport op maat van uw woning en behoeftes. Deze kan zowel losstaand of tegen uw woning aan geplaatst worden, en eventueel voorzien worden van een bijkomende berging voor fietsen of tuinmateriaal.

Meer plaats nodig voor uw tuinmeubels, gereedschap of hobbyspullen? Een tuinhuis kan de oplossing betekenen en extra opbergruimte creëren. Bjorn Vanhauter zorgt voor de nodige fundering en afwatering en monteert voorgemaakte constructies of vervaardigt uw tuinhuis op maat. Ook voor houten tuinomheiningen kan u bij ons terecht.

Op zoek naar een schrijnwerker voor een vlotte uitvoering van uw buitenschrijnwerk? Contacteer ons voor een afspraak of vraag een vrijblijvende prijsofferte aan.

Offerte aanvraag

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan: