Schrijnwerk interieur

Bij Bjorn Vanhauter vind je op maat gemaakt interieur-schrijnwerk. Wij creëren inbouwkasten, opbergkasten, boekenwanden, TV wandmeubelen en dressings in de houtsoort en afwerking van jouw keuze.

Wij zijn beschikbaar voor het plaatsen van keukens en badkamers. We demonteren oude kasten en sanitair, en installeren vervolgens nieuw meubilair en sanitaire voorzieningen. Daarna betegelen we de wanden van de keuken of badkamer met tegels die aan jouw voorkeur voldoen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren en massief parket. Daarbij behandelen we de ondervloer en zorgen voor de juiste isolerende en vochtwerende onderlaag. Je krijgt een ruime keuze aan materialen en afwerkingen.

Als je nieuwe houten binnendeuren nodig hebt, plaatsen wij stijldeuren, schilderdeuren, fineerdeuren en schuifdeuren, compleet met passende deuromlijsting en deurbeslag.

Benieuwd naar ons binnenschrijnwerk? Bekijk onze eerdere projecten en neem contact op voor een bespreking van jouw interieurplannen.

Schrijnwerk interieur

U kan bij Bjorn Vanhauter terecht voor interieur-schrijnwerk. Zo vervaardigen wij inbouwkasten, opbergkasten, boekenwanden, TV wandmeubelen, en dressings in een houtsoort en afwerking van uw keuze.

Ook voor het plaatsen van keukens en badkamers kan u bij ons aankloppen. Indien nodig staan wij in voor de afbraak van uw oude keukenkasten of badkamersanitair en het verwijderen van verouderde wandtegels. Vervolgens installeren wij alle meubilair en sanitaire installaties, en betegelen de keuken- of badkamerwanden met nieuwe tegels van uw voorkeur.

Wij verzorgen tevens de installatie van houten vloeren en massief parket. Hierbij pakken we ook de ondervloer en nodige isolerende en vochtwerende onderlaag aan. U hebt hier uiteraard een brede keuze aan materialen en afwerkingen.

Hebt u nood aan nieuwe houten binnendeuren? Wij plaatsen diverse types zoals stijldeuren, schilderdeuren, fineerdeuren en schuifdeuren met bijhorende deuromlijsting en deurbeslag.

Interesse in ons binnenschrijnwerk? Bekijk onze realisaties en contacteer ons voor een bespreking van uw interieurplannen.
Scroll to Top

Offerte aanvraag

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan: