Gevelbekleding

Heb je oude gevels die verborgen, geïsoleerd of gerenoveerd moeten worden? Bjorn Vanhauter biedt oplossingen met gevelbekleding in diverse materialen. We bespreken samen met jou de stijl van je woning, gewenste uitstraling, behoefte aan akoestische en thermische isolatie, en beschikbaar budget om het meest geschikte gevelmateriaal te bepalen. Wij bieden gevelbezetting met sidings in PVC, hout en composietmateriaal, gevelleien, en plaatmateriaal van Rockpanel in verschillende kleuren en uitvoeringen. Wil je meer weten over ons aanbod aan gevelbekleding? Maak snel een afspraak met ons voor een bezoek aan huis of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gevelbekleding

Heeft uw woning of utiliteitsgebouw oude gevels die verborgen, geïsoleerd of gerenoveerd moeten worden? Bjorn Vanhauter biedt u een kwaliteitsvolle en snelle oplossing in de vorm van gevelbekleding in diverse materialen.

Naargelang de stijl van uw woning en de uitstraling die u wilt bekomen, de nood aan akoestische en thermische isolatie, en het beschikbaar budget, bepalen wij samen met u het best passende gevelmateriaal.

U kan bij ons terecht voor een gevelbezetting met sidings in PVC, hout en composietmateriaal, gevelleien, en plaatmateriaal van Rockpanel in diverse kleuren en uitvoeringen.

Meer weten over ons aanbod aan gevelbekleding? Maak dan snel een afspraak met ons om bij u langs te komen of vraag een vriijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan: