Offerte aanvraag

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan:
 

Verbouwingen

Bjorn Vanhauter levert in vaste samenwerking met een aantal gespecialiseerde partners diverse verbouwingswerken. Zo staan wij in voor de afbraak van interieurelementen als vast meubilair, schijnwanden en -plafonds, vloeren en metselwerk.

We plaatsen valse plafonds, delen uw ruimtes op met scheidingswanden en voorzien uw muren van voorzetwanden uit gipsplaat (gyproc). We zorgen eveneens voor de isolerende opvulling van de ruimtes tussen bestaande wanden en nieuwe gipsplaten. Op deze wijze verkrijgt u een goede warmte- en geluidsisolatie en zijn leidingen, ventilatiekanalen of beschadigingen in de oude wanden volledig weggewerkt.

Moeten er stopcontacten of verwarmingstoestellen verplaatst worden? Geen probleem. Wij verzorgen de volledige herinrichting van uw ruimtes.

Ook voor het leggen van nieuwe tegelvloeren, eventueel in combinatie met houten vloeren of parket, kan u bij ons terecht.

Wenst u meer informatie of een afspraak bij u ter plaatse met ons vast te leggen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte voor uw werken aan.