Offerte aanvraag

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan:
 

Schrijnwerk interieur

U kan bij Bjorn Vanhauter terecht voor interieur-schrijnwerk. Zo vervaardigen wij inbouwkasten, opbergkasten, boekenwanden, TV wandmeubelen, en dressings in een houtsoort en afwerking van uw keuze.

Ook voor het plaatsen van keukens en badkamers kan u bij ons aankloppen. Indien nodig staan wij in voor de afbraak van uw oude keukenkasten of badkamersanitair en het verwijderen van verouderde wandtegels. Vervolgens installeren wij alle meubilair en sanitaire installaties, en betegelen de keuken- of badkamerwanden met nieuwe tegels van uw voorkeur.

Wij verzorgen tevens de installatie van houten vloeren en massief parket. Hierbij pakken we ook de ondervloer en nodige isolerende en vochtwerende onderlaag aan. U hebt hier uiteraard een brede keuze aan materialen en afwerkingen.

Hebt u nood aan nieuwe houten binnendeuren? Wij plaatsen diverse types zoals stijldeuren, schilderdeuren, fineerdeuren en schuifdeuren met bijhorende deuromlijsting en deurbeslag.

Interesse in ons binnenschrijnwerk? Bekijk onze realisaties en contacteer ons voor een bespreking van uw interieurplannen.